8/05/2009

Kellemetlenség

Reggel a hamarosan kezdődő Vidor Fesztivál sajtótájékoztatójára indultam egy live karikatúrázásra. A gyerekeket éppen kitettem a nagyinál és indulás Pestre. Éppen csak elindultam de pár perc után lerobbant a kocsi. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          

Sem előre, sem hátra, így jöhetett a vészvillogó elakadásjelző meg a telefonálgatás. Az összes szóba jöhető kolléga a Balatonon  vagy külföldön. Így engem a kocsi én meg szervezőket hagytam cserben.

02_resize

03_resize OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Végül az öcsém képében jött a megmentő és vontatott Csákvárra. Majd mivel ott sem sikerült életre kelteni Bicskére vontatott.  Így nem lett rajzolás és ha szerencsém van holnap talán már kiderül mi adta fel a harcot a járgányban és talán meg is javítják.

2 comments:

Cserkuti said...

Bassz, ez nem jó.

Az öcséd nem tudott volna elvinni, és a kocsival csak később foglalkoztok?

Zsoldos Péter said...

Végig futtattam az összes lehetőséget de nem volt megoldható mert az öcsémnek Bicskén volt dolga és Csákvárt kis kerülőnek be tudta illeszteni, de Pest már nem fért bele. Ráadásul azonnal nem is tudott értem indulni. Így már eleve, ha helikopterrel jön értem is elkéstem volna. Ráadás, hogy az egy veszélyes szakasz, itt szoktak kamionok veszélyes cuccokkal felborulni. Időnként a temetés miatt itt parkolók kocsijait is egybe tolják stb. így ott sem lehetett hagyni a járgányt az út szélén.
Viszont ami jó, hogy nem a családdal robbantam le és nem is isten háta mögött (bár ez relatív mert kinek mi minősül annak :)

Indul a heti 1-2 post szezon egészen nyárig rendszeresen jelentkezem a karikatúráim és tetoválásaim közzétételével.