4/26/2010

Maszek kampánycsend hosszabbítás

Robin_Covley01
Nem tudom ki , hogy van vele, de én szeretek néha időcsapdában  pihengetni.Ez afféle meditatív kegyelmi állapot, nincs se múlt sem jövő csak a pillanat öröme.Mondjuk néha úgy érzem az ország is egy időbuborékban van, ami nem annyira a kedvelek. Ez a mai politikai, közéleti idő, sajnos a 30-as éveket idézi. De ezen belül itt az enyém ez a kis mostani szappanbuborék, amiben még ma is kampánycsend van.Persze be - be szüremkednek innen onnan zajok, de nem hagyom magam megzavarni.Letolom a füvet az udvaron aztán kifújom magam és viszlát tér idő kontinuum, bele fejest a munkába. Ilyenkor  jó, hogy be van állítva a figyelmeztetés, hogy mikor kell indulni a gyerkőcökért az oviba, mert az óvó nénik nem kimondottan kedvelik az pontatlan "kronautákat".
Bár munka,  meg más kötelesség lenne most is bőven, de egy kis visszazökkentő szórakozás néha rám fér.
Így jól jött amikor Robin Crowley megkeresett sokad magammal együtt, hogy cseréljünk fejet. Vagyis, hogy én lerajzolom Öt, Ő meg viszontrajzol.
Munka közben fészkelődni kezd bennem a kisördög, mert láttam a facebookon van vagy 100 közös ismerősünk, és ezek mind karikatúristák. Ha mindenkinek elküldte és a többség kötélnek állt, akkor az hetekre lefoglalja, így nem sok más munkát
tud elvállalni. Legalábbis ha nem akar hiteltelené válni. Lehet, hogy valamelyik “jóakaró” kolléga sugallta neki, aki így akar elhappolni pár jólfizető melót előle ;)

No comments:

Indul a heti 1-2 post szezon egészen nyárig rendszeresen jelentkezem a karikatúráim és tetoválásaim közzétételével.