4/18/2010

Előzetes, Dávid Ibolya

Megint rejlik némi eredetileg nem szándékolt szarkazmus a címválasztásban. Annál is inkább, mert az ex Igazságügy Miniszter Asszonynak is vannak lezáratlan jogi ügyei az UD ZRT kapcsán és félő, hogy a mentelmi jog elvesztésével ráhúzzák még a vizes lepedőt.
Pláne, hogy a Stumpf kapitány ismét kormányos lehet.
Ettől még epizód szerepel majd a köv. Ludasos  képregényben. Ha csak mint aljas cenzor ki nem húzom, mert a Kiss Feri által küldött  új forgatókönyv verzió pont egy oldallal sikeredett hosszabbra a kelleténél.  Meg amúgy is mindig belekontárkodom a történetbe.

Dávid_Ibolya

Szegény IbolyA amúgy is kihívta maga ellen a sorsot, mert egy róla megjelent karikatúra kapcsán nyilatkozta, hogy túl szépre sikeredd róla.
Na tessék lehet viselni a következményeket, pedig ki van írva, hogy  KARIKATURISTÁT ETETNI TILOS!

8 comments:

Bãpp said...

Great Peter !!!!
jan :)

Haránt Artúr said...

akkor a karikaturista gátlástalanságának az üzemanyaga a dicséret? :)

ez esetben: amiket rólam rajzoltál régebben azok nagyon otrombára sikerültek :) (lehet egyébként elcsesztem mert valahol ez is dicséretnek számít :D)

Cserkuti said...

Ez valami zseniális!
Bár nem túl szép a karikaturista úrnak ennyire keményen az ex-elnök asszonyba törölni a cerkáját.

Zsoldos Péter said...

Köszönöm az elismerést főleg , hogy mindketten már tudjátok mit kockáztattok ezzel, mint ex képregényhőseim. :)
Bevallom miközben a cerkámat tologattam az arcán szegénynek, egyszer - egyszer majdnem megesett rajta a szívem. De győzött a kollegiaritás, legalább mi bukott politikusok viselkedjünk elvhűen legalább a kampányidőszakban ;P

Cserkuti said...

"legalább mi bukott politikusok"

Ezt hogy kell érteni?
Csak nem...?

Zsoldos Péter said...

De.... na jó bővebben itt> http://lmpfejer7.blogspot.com/

Cserkuti said...

Aszta! :)))
Csak saját körzetből lehetett ajánlószelvényt gyűjteni?
Csak azért kérdem, mert itt volt a miénk, amiért nem nagyon kopogtattak. Ekkora körzetben kényelmesen elvannak a jelöltek.
Ugye nem adod fel, és az önkormányzatin még egyszer nekifutsz? Az sztem inkább neked való. És talán függetlenként nagyobb sanszod lenne (attól még mehetnél LMP támogatással).

Zsoldos Péter said...

Igen csak sajtot lehetett :)
Valójában nem én törtem magam, hogy parlamentbe akarok menni , hanem megkerestek én meg bevállaltam. Mondjuk Orbántól alig 10 kilóméternyire nem nagyon volt reális esélyem főleg ennyire akkor még ismeretlen párt színeiben. Plakátragacsolás közepette klassz volt ahogy kérdezgettek, hogy jó, jó, hogy Lehet Más a Politika de ez most akkor a FIDESZ, vagy az MSZP ... vagymi. Az öszi dolog még családi egyeztetés alatt ...

Indul a heti 1-2 post szezon egészen nyárig rendszeresen jelentkezem a karikatúráim és tetoválásaim közzétételével.