9/05/2008

Zárónap a Vidor Fesztiválon


Posted by Picasa

4 comments:

Anonymous said...

Ó, de szép vagyok az első képen :D Ki is raktam a falamra. Jó volt, hogy ott voltatok, további jó munkát. Jövőre megint találkozunk a vidoron. Ugye ott lesztek? :P

Ági said...

Igen én is megtekintettem magam a neten:D Meg meg is akartam kérdezni hogy lenyúlható-e a kép.Feltenném iwiw-re:D Természetsen oldal,alkótó,és élménybeszámólóval együtt:)De ha nem az sem probléma,tökéletesen büszke vagyok magamra így is:D Egyébként meg figyeltem és tanultam,és a Cinti képe után este még rajzoltam egy pittkrétás képet.Persze nem olyan jóóót....:)Azért én is remélem hogy lesz ilyen jövőre is.Eddig nem nagyon vettem részt a vidor fesztiválos dolgokban,na de ezután...:)

Ági

Zsoldos Péter said...

Köszönöm lányok a pozitív visszajelzéseket. És igen Ági bátran kiteheted a rólad készült karikatúrát ill akár ezt a képet is az IWIW-re. Jó rajzolást és soksikert kivánok nektek. Jövőre remélhetőleg ismét Vidorkodunk.

Ági said...

Akkor ki is rakom a barátaim és rosszakaróim nagy örömére:D ja és aláírom a honlap címet is.Fellendítem a forgalmat:) Mégjobban:D És köszönöm szépen a jókívánságokat,én is hasonlókat kívánok. Nem tudom hogy Cinti nevében beszélhetek-e,de valószínű hogy ő is fog még ide írni:)
Én mindenképpen jővőre is ott leszek:)

Indul a heti 1-2 post szezon egészen nyárig rendszeresen jelentkezem a karikatúráim és tetoválásaim közzétételével.