11/30/2008

Reklámzabálók éjszakája

Caricature_feldobox01 Caricature_feldobox02 Caricature_feldobox03

Maratoni 14 órás rajzoláson estünk túl Fehérvári Zsolt barátommal tegnap délután 14 órától ma hajnal 4-ig. Kissé lepukkanva keresem a betűket a billentyűzeten.

Ahogy a képeken is látszik a Feldobox volt a megrendelő.
Az volt a kérésük, hogy minden rajzon a vendég által kiválasztott élmény ajándék élvezete közben ábrázoljuk rajzainkon. Mivel kedvelem az improvizatív feladatokat, ez most sem okozott gondot. A dolgunkat egyedül az nehezítette, hogy akkora tömeg volt, hogy egy-egy rajzra csak maximum 10 perc jutott. 

Ahogy  sorkatonakoromban alapkiképzésen a konyha parancsnok mondta:  Elvtikéim, jó mulatság férfi móka volt!

11/20/2008

Ex Heti Hetes

Havascolor

Krach

Mindenki azon ötletel, hogyan védhetné ki ennek a jó kis világgazdasági válságnak a hatásait.17

Nekem már rég volt egy ötletem rá.

11/09/2008

Hollywoodoo fancsali

Akarom mondani Fun-csali .
Ez amolyan stand up comedy-sen erőltetett Angol-Magyar szóvicc, nevezzük úgy humor light.  Szóval az van, hogy én ezt a Hollywoodoo nevü bandát kedvelem, annak ellenére is, hogy régi haverom Szabi is feszegeti a húrokat benne. Jut eszembe fene az orcáját, hogy csak akkor hív, ha kő neki valami. Na bosszúból nem is őt rajzoltam le, hanem azt a Trócsányit, aki amúgy is mindíg eltakarja a szinpadon. Hehe .. már hallom is, ahogy serceg a mája az irígységtől.

Gokartos party

Egy kis ízelítő a tegnap a Láng Kft és a Brembó közös rendezvényén rajzolt karikatúráimból. A helyszín pár száz méterre  Hungaroringtől,  Mogyoródon volt.
A Láng autóalkatrészekben míg a Brembo fékekben utazik és én meg a saját kocsimmal karika - túráztam a helyszínre így minden kerek de legalább is gördülékeny volt . Bár ez a poén meg kissé erőltetett, de hol érezze magát a karikaturista jó fejnek meg vicceskének ha nem a saját blogján :)

Caricature_3  Caricature_2

Szóval itt ez a két kép ízelítőnek de akit érdekel továbbiakat is láthat ide kattintva.

Amit külön kedvelek a Láng-os bulikon, hogy a rendezvényeiknek van egy alap ötlete amit a rajzokon is szeretnek ha tükröződik ezért is rajzoltam mindenkinek valami gokarttal kapcsolatos dolgot.

It is a few live party caricatures. If you want see more, click here

Indul a heti 1-2 post szezon egészen nyárig rendszeresen jelentkezem a karikatúráim és tetoválásaim közzétételével.